Loïc signeert de arm van een fan.
Volledig scherm
Loïc signeert de arm van een fan. © Tessa Kraan

IN BEELD. Red Lions op bezoek bij Royal Victory: “Deze ontmoeting geeft ons extra motivatie”

EDEGEMMet veel lawaai en in stijl zijn Red Lions Arthur Van Doren (24) en zijn jongere broer Loïc (21) woensdagnamiddag bij Royal Victory Hockey Club geland in Edegem. De hockey-internationals kwamen de jeugdploegen motiveren bij de start van het seizoen, én foto’s en handtekeningen uitdelen, natuurlijk.

 1. Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalidatiecentrum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”
  EDEGEM

  Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalida­tie­cen­trum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”

  Hoog bezoek ter ere van de tiende verjaardag van revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem. Koningin Mathilde kwam het jubileum mee vieren en werd ondergedompeld in de erg innovatieve wereld van revalidatie na fysieke en cognitieve stoornissen. “Toen ik hier aankwam na mijn ongeval, kon ik niks. Ik was een hopeloos geval, nu kan ik weer alles en ben ik op zoek naar een job.”
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.