Voortaan kan er terug binnen gesport worden.
Volledig scherm
Voortaan kan er terug binnen gesport worden. © David Lloyd

IN BEELD. Fitnesscentrum David Lloyd ging al om 5u30 weer open: “Anderen om je heen zien sporten, geeft een extra push”

EDEGEMJe moet wel heel erg fanatiek zijn om zo vroeg uit je nest te komen dat je om half zes in de ochtend al staat te springen in de fitness. Bij David Lloyd in Edegem was het van dat woensdagochtend bij de grote heropening van fitnesscentra. “Ontzettend blij dat we in luchtgezuiverde en koele omstandigheden het beste van onszelf kunnen geven.”

 1. REPORTAGE. Intiem openluchtconcert om 5 (!) uur ’s ochtends: “Zijn jullie ál wakker of nóg wakker?”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  REPORTAGE. Intiem openlucht­con­cert om 5 (!) uur ’s ochtends: “Zijn jullie ál wakker of nóg wakker?”

  Wie is er zo zot om op een zondagochtend om vier uur uit zijn nest te komen om naar een ingetogen pianoconcert te gaan kijken? Driehonderd man uit Antwerpen blijkbaar. De Duitse virtuoos Martin Kholstedt deed met zijn vleugelpiano het Rivierenhof ontwaken voor de opkomende zon. “Samen wakker worden met de muziek, de vogeltjes die beginnen fluiten, de dauw die verdwijnt voor de zon. Prachtig, toch?”
 2. Stan Van Samang speelt voor het eerst sinds corona terug met volledige liveband: zomerfestival Het Veld pakt uit met Sportpaleis-vuller
  ANTWERPEN

  Stan Van Samang speelt voor het eerst sinds corona terug met volledige liveband: zomerfesti­val Het Veld pakt uit met Sportpa­leis-vul­ler

  Na comedy, kindertheater, alternatieve concerten en feestjes pakt zomerfestival Het Veld nu ook uit met Vlaams populair en Sportpaleis-vullers. In augustus komt Soulsister met een aangepaste bezetting naar het festival en een maand later ook Stan Van Samang, voor het eerst sinds corona mét volledige liveband. “Iets waar de fans al zo lang naar uitkijken, en Stan en de zijnen ook.”