Al lachend krijgt Hector De Vos (97) zijn vaccin toegediend door verpleegster Véronique.
Volledig scherm
PREMIUM
Al lachend krijgt Hector De Vos (97) zijn vaccin toegediend door verpleegster Véronique. © Benoit De Freine

Hector (97) krijgt als eerste Antwerpenaar het coronavaccin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”

EDEGEM“Aw!”, grapt de 97-jarige Hector De Vos wanneer hij vrijdagochtend als eerste Antwerpenaar een prik krijgt tegen het coronavirus. De bewoner van het Edegemse rusthuis Immaculata is eerst erg in zijn nopjes, maar na de inenting worden de emoties hem toch te veel. “Nu hoef ik geen schrik meer te hebben, ik hoop dat iedereen zo snel mogelijk gelukkig kan worden.”

 1. AED Studios wordt stilaan omgevormd tot vaccinatiedorp: “Blij dat we met onze kennis van het logistieke steentje kunnen bijdragen”
  Lint

  AED Studios wordt stilaan omgevormd tot vaccinatie­dorp: “Blij dat we met onze kennis van het logistieke steentje kunnen bijdragen”

  De AED Studios in Lint zijn volop in de weer met de voorbereidingen om vanaf begin februari een vaccinatiecentrum operationeel te krijgen. Op enkele dagen tijd hebben ze een proefopstelling gecreëerd om de vertegenwoordigers van de Eerstelijnszone ZORA al een eerste indruk te kunnen geven. Ook minister van Binnenlandse Bestuur Bart Somers (Open Vld) kwam een kijkje nemen.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw