Lijsttrekker Van Laer en schepen Van der Spiegel aan Mussenburg, één van de groene ruimtes die Groen wil beschermen.
Volledig scherm
Lijsttrekker Van Laer en schepen Van der Spiegel aan Mussenburg, één van de groene ruimtes die Groen wil beschermen. © rv

Groen: "Wij offeren geen open ruimte meer op voor beton"

EDEGEMGroen wil een punt zetten achter het verkavelen in Edegem. De meerderheidspartij werkte de afgelopen jaren mee aan het project voor een verkaveling aan de Hoefsesteenweg maar trekt zich nu terug. "Wij stemmen tegen op de volgende gemeenteraad. Wij offeren geen open ruimte meer op voor beton."

 1. Gemeentebestuur blijft achter startnota RUP Altena staan: “Eerst alle mogelijkheden onderzoeken en bespreken voor we beslissing nemen”
  Kontich

  Gemeentebe­stuur blijft achter startnota RUP Altena staan: “Eerst alle mogelijkhe­den onderzoe­ken en bespreken voor we beslissing nemen”

  Oppositiepartij Dorpslijst Sander pleitte de voorbije gemeenteraad voor duidelijkheid over de toekomst van het Altenapark. Een aantal buurtbewoners vreest de mogelijke komst van extra autoverkeer in het park. Maar het gemeentebestuur wil geen voorafname doen. “Wij willen óók maximale verkeersluwheid in het park, maar laat ons de juiste procedures volgen”, klinkt het.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht