Haileab Fisehaye, Goedele Van der Spiegel, Gitte Gijs en Sien Pillot van Groen.
Volledig scherm
Haileab Fisehaye, Goedele Van der Spiegel, Gitte Gijs en Sien Pillot van Groen. © rv

Groen reist rond met pop-upbank: “Meer zitplaatsen in onze gemeente nodig”

Oppositiepartij Groen wil meer zitbanken in Edegem. De hele week lang reist de partij rond met een pop-upzitbank op plekken waar de Edegemnaar graag tot rust wil komen, volgens een bevraging door Groen. Ook start de partij met een groepsaankoop voor gevelbanken.

0 reacties

  1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

    Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”