Haileab Fisehaye, Goedele Van der Spiegel, Gitte Gijs en Sien Pillot van Groen.
Volledig scherm
Haileab Fisehaye, Goedele Van der Spiegel, Gitte Gijs en Sien Pillot van Groen. © rv

Groen reist rond met pop-upbank: “Meer zitplaatsen in onze gemeente nodig”

Oppositiepartij Groen wil meer zitbanken in Edegem. De hele week lang reist de partij rond met een pop-upzitbank op plekken waar de Edegemnaar graag tot rust wil komen, volgens een bevraging door Groen. Ook start de partij met een groepsaankoop voor gevelbanken.

 1. Belgische vuurwerkfederaties vragen Berx verbod te herzien: “Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”
  Provincie Antwerpen

  Belgische vuurwerkfe­de­ra­ties vragen Berx verbod te herzien: “Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”

  De Belgische Vuurwerk Federatie, Federatie Vuurwerk Detailhandelaars en de Groupement Artificiers Pyrotechnique Securité vragen in een open brief aan provinciegouverneur Cathy Berx én aan de federale regering om het totale vuurwerkverbod te herbekijken. “Onze producten zijn veilig en legaal, en samenscholingen zijn te vermijden door alleen vuurwerk toe te laten op privéterrein. En drukte vermijden op de spoedafdelingen? Er gebeuren ook ongevallen met fonduestellen. Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"