De nieuwe bioklas in de loods van Fort 5.
Volledig scherm
De nieuwe bioklas in de loods van Fort 5. © Archieffoto Benoit De Freine

Groen: “N-VA bespaart op werking bioklas en toekomst Edegemse kinderen”

Eén van de twee halftijdse leerkrachten natuur-educatie in de Edegemse bioklas heeft ontslag genomen. Het komende schooljaar zullen vrijwilligers dat gemis gedeeltelijk maar niet volledig kunnen opvangen. “De klasbezoeken en andere educatieve activiteiten in de bioklas komen in het gedrang”, hekelt oppositiepartij Groen.

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Zo VeloVeilig is Edegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Edegem

  Zo VeloVeilig is Edegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Edegem hebben 89 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.