Polyvalente evenementenruimte Hangar 27 aan Fort 5 in Edegem.
Volledig scherm
Polyvalente evenementenruimte Hangar 27 aan Fort 5 in Edegem. © Benoit De Freine

Groen blijft zich verzetten tegen uitbesteding Hangar 27: “N-VA gooit Club27 en Rock@Edegem zonder verpinken overboord, zonder enig dankuwel”

EDEGEMDat Olivier Goossens en Dimitri Segers van Solo-Slim de Edegemse evenementenruimte Hangar 27 zullen uitbaten, raakte eerder al bekend. Deze week werd het ook goedgekeurd op de gemeenteraad. Groen blijft zich verzetten tegen de uitbesteding van de gemeentelijke zaal. “Huur- en drankprijzen voor verenigingen stijgen wél en muziekwerking Club27 en festival Rock@Edegem zijn ten dode opgeschreven.”

 1. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 2. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den