Mensen genoten van het mooie weer om bomen te planten.
Volledig scherm
Mensen genoten van het mooie weer om bomen te planten. © Benoit De Freine

FOTOREEKS. Iedereen helpt bij het planten van 15.000 bomen in Edegemse beekvallei

Op de grens van Edegem en Kontich werden zondag 15 000 boompjes en struiken aangeplant voor een nieuw klimaatbos. De actie van Natuurpunt is het sluitstuk van een maandenlange samenwerking met verschillende partners om de gronden publiek te kunnen houden. Een honderdtal mensen kwam tijdens de mooie herfstdag de handen uit de mouwen steken.

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. BINNENKIJKER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”
  PREMIUM
  Antwerpen

  BINNENKIJ­KER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”

  60.000 studenten telt Antwerpen al, en daarmee is de stad de nummer drie na Brussel en Gent – Leuven telt er al een aantal jaren net iets minder. Maar met alsmaar stijgende huurprijzen wordt de zoektocht naar een betaalbaar kot steeds lastiger. Wij bezochten studenten die wél nog een verborgen pareltje vonden, in verscheidene prijscategorieën. “Ik blijf hier zo lang mogelijk wonen, liefst ook na mijn studies.”
 2. 28.000 pillen op 5 maanden tijd... en niet om door te verkopen: “Hij wilde de perfecte partner en de perfecte schoonzoon spelen”
  Wilrijk/Sint-Genesius-Rode

  28.000 pillen op 5 maanden tijd... en niet om door te verkopen: “Hij wilde de perfecte partner en de perfecte schoonzoon spelen”

  Een dertiger uit Wilrijk heeft op vijf maanden tijd maar liefst 28.000 pillen bij verschillende apothekers gekocht. Dat deed hij door doktersvoorschriften te vervalsen. Aanvankelijk dachten de speurders dat hij de medicatie zou doorverkopen op de zwarte markt, maar dat bleek -tot hun grote verwondering - niet het geval. De man had ze louter voor eigen gebruik gekocht.