Koen Michiels, Sofie De Leeuw, Koen Metsu, Lawrence Vancraeyenest, Brigitte Vermeulen-Goris, Birre Timmermans en Albert Follens.
Volledig scherm
Koen Michiels, Sofie De Leeuw, Koen Metsu, Lawrence Vancraeyenest, Brigitte Vermeulen-Goris, Birre Timmermans en Albert Follens. © Benoit De Freine

Edegems bestuur licht meerjarenplan verder toe, oppositie spreekt van “cynisme troef”

Het omstreden meerjarenplan van Edegem werd, na de goedkeuring op een alweer woelige gemeenteraad maandag, woensdagmiddag ook officieel voorgesteld door burgemeester en schepenen. Vooruitziendheid, duurzaamheid en veiligheid vormen volgens het bestuur samen de rode draad van het plan. De oppositie verzet zich nog steeds hevig tegen de plannen, waarin bespaar wordt op gemeentepersoneel: “N-VA deelt ontslagen uit alsof het kerstcadeautjes zijn.”

0 reacties

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo