De badmintonclub in sporthal Den Willecom.
Volledig scherm
De badmintonclub in sporthal Den Willecom. © Benoit De Freine

Edegem verdeelt 258.000 euro aan Vlaams steunfonds over 57 verenigingen in drie fasen

EdegemDe verdeelsleutel van de 258.000 euro aan Vlaamse steun voor jeugd, cultuur en sport werd maandagavond goedgekeurd op de Edegemse gemeenteraad. De 57 verenigingen die een dossier indienden worden financieel gesteund in drie verschillende fasen.

 1. DJ Jan V. ligt net als zijn collega’s al acht maanden stil: “Ik denk nu al aan de eerste plaat die ik ga draaien wanneer het weer mag... die moet er ‘boenk’ opzitten”
  Antwerpen/Wommelgem/Hoogstraten

  DJ Jan V. ligt net als zijn collega’s al acht maanden stil: “Ik denk nu al aan de eerste plaat die ik ga draaien wanneer het weer mag... die moet er ‘boenk’ opzitten”

  Ze worden soms vergeten, maar ook rond dj’s is het al sinds maart heel stil. Acht maanden hebben ze nauwelijks achter een draaitafel kunnen staan, dus de hunker is groot. Ook dj Jan V. uit Wommelgem moet op de tanden bijten, al kan hij dit weekend wel even gaan draaien aan de afhaal van Black Smoke in Antwerpen. “We missen het enorm, maar we hebben er ook begrip voor. Ons respect voor de mensen in de zorg is enorm”, verzekert Jan V. “En aan alle collega’s: hou vol.”
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren