Er werken momenteel heel wat vrijwilligers uit onder andere Edegem voor het vaccinatiecentrum in AED Studios Lint.
Volledig scherm
Er werken momenteel heel wat vrijwilligers uit onder andere Edegem voor het vaccinatiecentrum in AED Studios Lint. © Benoit De Freine

Edegem bedankt vrijwilligers: “Ze maken van onze samenleving een warmere plek”

EDEGEMHet gemeentebestuur wil alle vrijwilligers tijdens deze week van de vrijwilliger nog eens extra bedanken. “Edegem mag terecht fier zijn op zijn vele actieve, gemotiveerde vrijwilligers en verenigingen. Nu meer dan ooit, steunen we met z’n allen op hun schouders.”

 1. Lint draagt gemeenteschool De Lintwijzer over aan gemeenschapsonderwijs: “Niet uitgerust om als klein bestuur hoogstaand onderwijs te organiseren”
  LINT

  Lint draagt gemeente­school De Lintwijzer over aan gemeen­schaps­on­der­wijs: “Niet uitgerust om als klein bestuur hoogstaand onderwijs te organise­ren”

  Het gemeentebestuur van Lint wil niet langer instaan voor de organisatie van de gemeentelijke basisschool (GBS) De Lintwijzer. De school zal overgedragen worden aan het GO!-gemeenschapsonderwijs en dus niet meer onder de vleugels van het lokaal bestuur opereren. “We stellen vast dat een klein lokaal bestuur zoals het onze niet langer uitgerust is om kwalitatief hoogstaand onderwijs te organiseren.”
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?