Scott (2) strijdt tegen een hersentumor. Om extra geld in te zamelen lopen drie vriendinnen van mama Céline en papa Jo de Antwerp Ten Miles.
Volledig scherm
Scott (2) strijdt tegen een hersentumor. Om extra geld in te zamelen lopen drie vriendinnen van mama Céline en papa Jo de Antwerp Ten Miles. © Céline Verschueren

Drie vriendinnen lopen Antwerp 10 Miles voor zieke Scott (2): “De familie verdient ook eens iets extra”

Edegem/AntwerpenAan z’n koddig snoetje zie je het misschien niet, maar Scott (2) heeft een hersentumor. Een goedaardige, al is het er eentje die hem wekelijks aan een ziekenhuisbed kluistert. Om de niet-terugbetaalde kosten van zijn strijd toch een beetje te helpen dekken, lopen drie vriendinnen van mama Céline Verschueren de Antwerp 10 Miles. “We hopen ook stiekem dat Céline al haar zonen meeneemt op een leuk tripje om er even tussenuit te zijn.”

 1. KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”
  PREMIUM
  Wuustwezel

  KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”

  Vele miljoenen kinderen in tientallen landen hebben er zich al kostelijk mee geamuseerd: de speelgoedblokjes van Clics. En nee, die rollen niet in China uit een fabriek. Vanuit Wuustwezel heeft Hedwig Van Roy er een wereldsucces van gemaakt, en dat met amper 17 personeelsleden. “Lego is nog een heel pak groter dan ons, maar Clics is wel een evergreen geworden.” Ondertussen is de ondernemer ook nog met een bijzonder ‘nevenproject’ gestart: drijvende zonnepanelen.
 1. Antwerps luxehotel haalt bakzeil: illegale bouwwerken Antwerp Botanic Sanctuary moeten weg
  Antwerpen

  Antwerps luxehotel haalt bakzeil: illegale bouwwerken Antwerp Botanic Sanctuary moeten weg

  De bouwovertredingen aan het luxehotel Botanic Sanctuary Antwerp — onder meer een luifel rond een zeldzame Japanse notenboom en negen stalen gotische bogen aan de Bourlapoort — moeten worden rechtgezet. Dat heeft het Antwerpse stadsbestuur beslist. Oppositiepartij PVDA reageert tevreden. “Bouwvoorschriften zijn er voor iederéén. Ook voor het hoogste luxesegment van de hotelsector.”