De U14 van Royal Victory - op veilige afstand van elkaar - met hun boodschap aan de wereld.
Volledig scherm
De U14 van Royal Victory - op veilige afstand van elkaar - met hun boodschap aan de wereld. © Klaas De Scheirder

De Ronde tegen Corona in Edegem: “Your care is everyone’s Victory!”

Geen Ronde van Vlaanderen vandaag maar wel een Ronde tegen Corona. Het Laatste Nieuws en vtm slaan de handen in elkaar om vanuit helikopter de mooiste en meest hartverwarmende boodschappen van heel het gewest in beeld te brengen in deze moeilijke tijden. De heli vloog zondagvoormiddag vliegensvlug over Edegem en had enkel tijd om het Universitair Ziekenhuis op film te nemen maar ook op de nieuwe watervelden van Royal Victory en op tientallen andere plekken in Edegem waren er acties.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).