Bart Breugelmans (CD&V) en Greet Marivoet (CD&V) willen publieke fietsenstallingen in onder andere de Patronaatstraat. edegem
Volledig scherm
Bart Breugelmans (CD&V) en Greet Marivoet (CD&V) willen publieke fietsenstallingen in onder andere de Patronaatstraat. edegem © CD&V Edegem

CD&V wil meer fietsenstallingen en fietsboxen in Edegem

EDEGEMOppositiepartij CD&V wil meer fietsenstallingen en fietsboxen in Edegem. “Onze gemeente is dichtbevolkt en niet elke woning heeft voldoende ruimte om fietsen te plaatsen. Fietsenstallingen en fietsboxen zijn heel handig en worden graag gebruikt door onze fietsers.”

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vzw ArmenTeKort organiseert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken”
  ANTWERPEN

  Vzw ArmenTe­Kort organi­seert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilli­gers gebruiken”

  De vzw ArmenTeKort, dat zich inzet voor kansarmen, organiseert een groot zomerfeest om alle vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Bovendien wordt er een infosessie gegeven voor mensen die de organisatie nog niet (goed) kennen. “Want de nasleep van de coronacrisis heeft nog steeds een grote impact op mensen in kansarmoede en er is nog veel werk aan de winkel.”