Bart Breugelmans (CD&V) en Greet Marivoet (CD&V) willen publieke fietsenstallingen in onder andere de Patronaatstraat. edegem
Volledig scherm
Bart Breugelmans (CD&V) en Greet Marivoet (CD&V) willen publieke fietsenstallingen in onder andere de Patronaatstraat. edegem © CD&V Edegem

CD&V wil meer fietsenstallingen en fietsboxen in Edegem

EDEGEMOppositiepartij CD&V wil meer fietsenstallingen en fietsboxen in Edegem. “Onze gemeente is dichtbevolkt en niet elke woning heeft voldoende ruimte om fietsen te plaatsen. Fietsenstallingen en fietsboxen zijn heel handig en worden graag gebruikt door onze fietsers.”

 1. Vzw viert 20-jarig bestaan met heuse Fancy Fair voor het goede doel: “Het wordt een dag met animatie voor het hele gezin.”
  Edegem

  Vzw viert 20-jarig bestaan met heuse Fancy Fair voor het goede doel: “Het wordt een dag met animatie voor het hele gezin.”

  Wie nog een activiteit zoekt voor aankomende zaterdag, kan zich altijd begeven naar het Meihof in Edegem. Die dag zal de sfeer daar opgefleurd worden met een heuse Fancy Fair, georganiseerd door vzw Scopo 2650. Met de opbrengst van de Fair sponsort de organisatie privépersonen die nood hebben aan specifieke hulp. Een elektrische driewieler, bijvoorbeeld, of een apparaat om opnieuw te leren lopen. Zaterdag zelf zal alleszins een dag worden voor het hele gezin, want de organisatie bestaat officieel 20 jaar. “We hebben springkastelen, live muziek, foodtrucks en professionele kinderanimatie.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.