Gemeenteraadslid Adrian De Weerdt (CD&V) aan de Kattenbroeksite.
Volledig scherm
Gemeenteraadslid Adrian De Weerdt (CD&V) aan de Kattenbroeksite. © rv

CD&V stelt zich vragen bij verharding parking Kattenbroek en verhuis Ecopark

De parkeerdruk aan sportsite Kattenbroek wordt eindelijk aangepakt. De steenslagparking tussen het Ecopark, winkel Aveve, SC Olve en Royal Victory wordt binnenkort op vraag van de sportclubs geasfalteerd. Oppositiepartij CD&V juicht dat in eerste instantie toe, maar vraagt zich af of de alternatieven en het groter parkeerprobleem in de site niet beter onderzocht konden worden vooraleer alles dicht te asfalteren.

 1. Britse drugsbende opgerold die halve ton cocaïne opsloeg in huurpand via Airbnb
  Kalmthout/Antwerpen/Sint-Niklaas

  Britse drugsbende opgerold die halve ton cocaïne opsloeg in huurpand via Airbnb

  De drugsafdeling van de Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen heeft afgelopen week een Britse drugsbende opgerold. De bendeleden voerden cocaïne in via de haven van Antwerpen en huurde panden via Booking.com of Airbnb als uitvalsbasis en opslagplaats. In een gehuurde kamer in Kalmthout troffen ze 580 kilo coke aan, in Sint-Niklaas ging het om 98 pakketjes in reiskoffers.
 2. Weldra stille bladblazers in Mortsel? Stad wil gereedschap elektrisch tegen ten laatste 2030
  MORTSEL

  Weldra stille bladbla­zers in Mortsel? Stad wil gereed­schap elektrisch tegen ten laatste 2030

  De herfst brengt onvermijdelijk ook het irritante geluid van bladblazers met zich mee. Groen stelt voor om de 24 bladblazers van de stad Mortsel te laten vervangen door stillere, meer duurzamere types. Schepen voor openbaar groen Steve D’Hulster (Vooruit-I Love Mortsel) pareert dat er nog geen bladblazers van die soort zijn die krachtig genoeg zijn om bijvoorbeeld natte, platgedrukte bladeren van fietspaden te blazen.