Gewezen jeugdschepen Bart Breugelmans (CD&V) neemt afscheid van zijn geliefde Hangar 27.
Volledig scherm
Gewezen jeugdschepen Bart Breugelmans (CD&V) neemt afscheid van zijn geliefde Hangar 27. © rv

CD&V schrijft afscheidsbrief aan geprivatiseerde Hangar 27: “N-VA heeft besloten niet meer te investeren in onze jeugd en cultuur”

EDEGEMOp de gemeenteraad deze week werd de privatisering van de gemeentelijke uitleendienst goedgekeurd en het lastenboek voor de uitbesteding van kunstencentrum Huis Hellemans. Voor Hangar 27 vond het bestuur eerder al een private partner. CD&V schrijft nu een afscheidsbrief voor de evenementenhal. “In Edegem mag je blijkbaar enkel nog iets organiseren als het opbrengt.”

 1. Groen blijft zich verzetten tegen uitbesteding Hangar 27: “N-VA gooit Club27 en Rock@Edegem zonder verpinken overboord, zonder enig dankuwel”
  EDEGEM

  Groen blijft zich verzetten tegen uitbeste­ding Hangar 27: “N-VA gooit Club27 en Rock@Edegem zonder verpinken overboord, zonder enig dankuwel”

  Dat Olivier Goossens en Dimitri Segers van Solo-Slim de Edegemse evenementenruimte Hangar 27 zullen uitbaten, raakte eerder al bekend. Deze week werd het ook goedgekeurd op de gemeenteraad. Groen blijft zich verzetten tegen de uitbesteding van de gemeentelijke zaal. “Huur- en drankprijzen voor verenigingen stijgen wél en muziekwerking Club27 en festival Rock@Edegem zijn ten dode opgeschreven.”
 2. Studenten kaarten discriminatie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”
  Antwerpen/Lint/Hove/Heist-op-den-Berg/Mortsel/Hofstade/Hemiksem

  Studenten kaarten discrimina­tie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”

  ‘Make-up your mind!’ Dat is de boodschap van zes studenten van de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen aan de make-up industrie na een onderzoek naar make-up voor personen met een donkere huidskleur. Zij voelen zich vaak gediscrimineerd. “Het is moeilijk om dan te kunnen zeggen dat je je geaccepteerd voelt in deze maatschappij”, zegt een van hun getuigen.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"