Volledig scherm
© Sander Bral

Bomvolle basiliek neemt afscheid van overleden student Sanda (20): “Hij was niet enkel een zoon maar ook een beste vriend”

Een bomvolle Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdesbasiliek heeft vrijdagvoormiddag afscheid genomen van de twintigjarige Sanda Dia. De student bezweek een week geleden in het ziekenhuis na een uit de hand gelopen studentendoop in Vorselaar. “Sanda en zijn vrienden zijn een voorbeeld voor onze samenleving”

17 reacties

 • ilde de Munck

  6 maanden geleden
  Heel veel sterkte aan de echte mama ( biologische ) van Sanda , die met dit immens verdriet alleen verder moet met haar leven . Een moeder die altijd klaar stond voor hem , hem heeft opgevoed en groot gebracht tot de fantastische jonge man die hij was . Haar leven is voorgoed kapot en Elke straf die de leden van reuzegom gaan toegewezen krijgen is een peulschil vergeleken met de levenslang die zij nu heeft door het verlies van haar zoon . Zelf mama zijnde denk ik vooral aan haar !
 • Christina Peeters

  2 jaar geleden
  Wat een verspilling, een mooie en talentvolle jongeman gestorven door zulke barbaarse rituelen. Rust in vrede arme jongen en sterkte voor zijn familie en vrienden
 • Tine Bruggeman

  2 jaar geleden
  Diep meeleven met de familie, niets kan dit onbeschrijfelijk verdriet om het afscheid van hun geliefde verzachten, Waarom werd de kist niet tot binnen in de kerk en na de dienst gedragen door hen die dit drama hebben veroorzaakt?
 • joseph kellens

  2 jaar geleden
  In 1970 was ik al tegen de studenten doop, te vergelijken met jungle apen spelen. T is niet t eerste ernstige domme feit met die onnozele kinder spelen. De ouders zitten er maar mee, en die jonge zal’nooit kunnen deelnemen aan t echte leven
 • Van Alsenoy Robin

  2 jaar geleden
  Jan Van Overveldt, ik ben wel benieuwd naar die cijfers. Zou je ze even kunnen voorleggen
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie