Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © David Legreve

Bermbrand op E19 ter hoogte van UZA richting Antwerpen: rechterrijstrook versperd

 1. Zomerbar Kaffée Allée in Fort V kan eindelijk weer slotfeest organiseren: “Dit weekend wordt het dansen en feesten geblazen.”
  Edegem

  Zomerbar Kaffée Allée in Fort V kan eindelijk weer slotfeest organise­ren: “Dit weekend wordt het dansen en feesten geblazen.”

  Na drie jaren wachten is het dan zo ver. Kaffée Allée, de zomerbar die al een paar jaar georganiseerd wordt in een hangar in het Fort van Edegem, kan eindelijk weer eens afsluiten met een goed feest. De afgelopen jaren staken de pandemie en bijhorende maatregelen daar telkens een stokje voor. “Maar dit jaar gaan we er een stevige lap op geven. Zeker zaterdagavond zal het dansen, feesten en lekker eten worden.”
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.