Ellen en baby Pia op de benefiet Utopia.
Volledig scherm
Ellen en baby Pia op de benefiet Utopia. © Photo News

Benefiet voor baby Pia wordt groots bedankingsfeest: “Merci iedereen, zonder jullie was dit nooit gelukt”

Hangar 27 barstte zondag bijna uit zijn voegen voor het benefietevenement Utopia van de vzw TeamPia. Hoewel het geld voor het medicijn van baby Pia intussen al is binnengehaald, kwamen meer dan duizend mensen langs. Om een extra duit in het zakje te doen én om in de vreugde te delen. “We zijn iedereen heel dankbaar. Alle centjes zullen sowieso een goede bestemming krijgen”, belooft Pia’s mama Ellen De Meyer.

8 reacties

 • Jacques Mertens

  2 jaar geleden
  Het politiek getinte verhaal stond mij van bij het begin niet aan, en nu blijkt dat ze geld blijven inzamelen, ook al is het doel al lang bereikt. Verder zou de vzw zogezegd onafhankelijk zijn, maar de enige twee leden zijn de ouders. Als dit fiscaal toegestaan is, dan moeten alle ouders van zieke kinderen een vzw oprichten.
 • Karine Roeland

  2 jaar geleden
  Wat als ze nu toch niet in aanmerking komt voor deze behandeling? Wat gebeurt er dan met het geld? Wat met alle andere kinderen waar de ouders het geld niet hebben en niet kunnen of durven om te 'bedelen'?
 • frans hertens

  2 jaar geleden
  het loopt stilaan de spuigaten uit. Nu toch niet naar de VS , misschien toch niet geschikt. We gaan er dan wel voor zorgen dat andere kinderen geholpen worden en ja sowieso gaan we nog moeten zorgen voor allerlei ondersteunend materiaal en dat kost ook geld! Hallo!!!!!!!!
 • Christian Vandemoortele

  2 jaar geleden
  Dat is zeer goed dat de Pia geholpen is door de mensen die steun gegeven hebben Naar die andere kinderen die met een specials ziekte hebben gaan die ook geholpen worden
 • Ann Huon

  2 jaar geleden
  Hartverwarmend ❤️
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.