De veroordeelde Louis Convents
Volledig scherm
De veroordeelde Louis Convents © rv

Bekende zakenman vrijgelaten en in beroep tegen zware veroordeling

Zakenman en gewezen politicus Louis Convents (62) gaat in beroep tegen zijn veroordeling tot 7 jaar cel wegens oor mensenhandel, verkrachting en uitbuiting van privé-escortes. Convents die in Zuid-Frankrijk woont, werd na de zware veroordeling onmiddellijk opgesloten in de gevangenis.

 1. Dierenspeciaalzaak Zowizoo eert overleden zaakvoerster met digitale hondenwandeling: “Ze was een voorbeeld voor velen”
  PREMIUM

  Dierenspe­ci­aal­zaak Zowizoo eert overleden zaakvoer­ster met digitale hondenwan­de­ling: “Ze was een voorbeeld voor velen”

  Dierenspeciaalzaak Zowizoo in Kontich organiseert van zondag 1 tot en met woensdag 11 november de allereerste virtuele hondenwandeling ooit. Bedoeling is om in die periode 25 kilometer te wandelen of te lopen met je hond en de afstand bij te houden met een sportapp. Een deel van de opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker, een organisatie die de zaakvoerders nauw aan het hart ligt. “Met dit initiatief willen we mama een passend eerbetoon geven.”
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery