Het onderzoek naar de impact van een mogelijke verbindingsweg op mens en milieu moet nog in gang gezet worden.
Volledig scherm
Het onderzoek naar de impact van een mogelijke verbindingsweg op mens en milieu moet nog in gang gezet worden. © Benoit De Freine

Agentschap Wegen en Verkeer formeel: “Onderzoek naar verbindingsweg nog niet gestart”

Het onderzoek naar een mogelijke verbindingsweg tussen de Mechelsesteenweg en de Boniverlei op de grens tussen Edegem en Kontich is nog niet gestart. Dat benadrukte het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer vrijdag nadat er eerder deze week geruchten ontstonden dat de resultaten van dat onderzoek positief zouden zijn. “Het onderzoek is nog niet in gang gezet, er kunnen dus nog geen resultaten zijn.”

0 reacties

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen
  Play

  Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen