David Lloyd Edegem
Volledig scherm
David Lloyd Edegem © David Lloyd

“10.000 km voor 10.000 levens”: fitness-sector voert actie voor heropening

EDEGEMMeer dan duizend fitnessclubs over heel het land zijn al een hele tijd gesloten intussen. “Sport en fitness zijn nochtans belangrijk voor zowel lichamelijke als mentale gezondheid”, klinkt het bij David Lloyd in Edegem. “Daarom lopen en fietsen we zondag tienduizend kilometer bij elkaar met honderden clubs over heel het land.”

 1. 36 leerlingen en twee leerkrachten besmet na uitbraak in Mortselse school
  MORTSEL

  36 leerlingen en twee leerkrach­ten besmet na uitbraak in Mortselse school

  Nadat de Mortselse Parkschool donderdag sloot na zes besmettingen, blijken er nu maar liefst 36 leerlingen besmet te zijn van vierhonderd. Donderdagnamiddag kregen ze allemaal een wisser in de neus op de school en vrijdag sijpelden de testresultaten binnen. Ook twee leerkrachten testten positief. Iedereen met een positieve test en zijn of haar gezin, moeten in quarantaine. De school opent opnieuw op maandag 10 mei.
 2. Golf van solidariteit voor Birgit (44) en zoontje Rik (5), van wie woning vorige week afbrandde: “Het beste bewijs dat de wereld niet slechter is geworden”
  PREMIUM
  Niel/Mortsel/Edegem

  Golf van solidari­teit voor Birgit (44) en zoontje Rik (5), van wie woning vorige week afbrandde: “Het beste bewijs dat de wereld niet slechter is geworden”

  Het is één week geleden dat de woning van Birgit Roelants (44) en haar zoontje Rik (5) in de Landbouwstraat afbrandde. Terwijl zij de gebeurtenissen een plaats proberen te geven, vinden ze troost en steun in een gigantische golf van solidariteit die op hen afkomt. Buren, vrienden, collega’s: allemaal willen ze het gezin op een of andere manier er weer bovenop helpen. “Ik besef dat we nog veel helpende handen zullen nodig hebben.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”