VDAB-topman Fons Leroy.
Volledig scherm
VDAB-topman Fons Leroy. © PHOTO_NEWS

VDAB-topman wil vrijwillig loon inleveren

Topman Fons Leroy van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) stelt zijn collega's topambtenaren van de Vlaamse gemeenschap voor in te leveren op hun loon. "We zouden bijvoorbeeld een indexsprong kunnen laten vallen", zegt hij in de Coreliokranten. De vakbonden vinden het voorstel echter geen structurele oplossing.

 1. Je aandelen snel verkopen of nu beleggen in goed draaiende sector? Onze beursexpert lijst de 10 grootste fouten op in crisistijd
  PREMIUM

  Je aandelen snel verkopen of nu beleggen in goed draaiende sector? Onze beursex­pert lijst de 10 grootste fouten op in crisistijd

  “Het volgzame beleggersgedrag is dodelijk in een crisis, net dan moet je keuzes durven maken. De makke schapen lopen gedwee de afgrond in.” Het is maar een van de vele zaken die Geert Noels, beursexpert binnen ons geldpanel, fout ziet gaan wanneer mensen hun geld willen beleggen. Dan toch maar kiezen voor “goedehuisvaderaandelen” of zo snel mogelijk op de aandelentrein springen? Dit zijn de tien lessen waarmee je rekening moet houden.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.