Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson

ZOVEEL VERDIEN IK. Tim (38) en Charissa (31) zijn bang voor financiële problemen doordat zij haar job opgaf voor de coronacrisis: “Plots moest ik uit mijn spaarreserves putten”

Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Vlak vóór de coronacrisis tekenden Tim (38) en Charissa (31) het contract voor een nieuwbouwwoning. In diezelfde periode ruilde Charissa de zekerheid van een vaste opdrachtgever in voor haar eigen droomproject. De afgelopen maanden gingen dan ook gepaard met flink wat financiële stress. “We hebben zelfs nog geprobeerd om onder onze bouwplannen uit te komen, maar dat had ons te veel centen gekost.”

13 reacties

 • Tina Colpaert

  3 maanden geleden
  Hoe kan je met zn maandelijks bedrag niet toe komen dat begrijp ik niet dan leef je toch boven u stand?
 • Annie Broeckx

  3 maanden geleden
  Het bewijs dat vanaf hun generatie dromen werkelijk genomen worden.Werk zeg je niet op,zeker niet als je bouwt voor je zekerheid hebt het te kunnen betalen.
 • Mario Tersago

  3 maanden geleden
  Als ik soms zie wat mensen verdienen, uitgeven en alsnog zeggen dat ze moeten oppassen of spaarreserve moeten aanspreken, dan stel ik me toch serieuze vragen. Het is niet omdat je een villa kan betalen dat je er één moet kopen bij wijze van spreken. Teveel mensen kopen naargelang hun loon ipv hun noden.
 • steven goossens

  3 maanden geleden
  Da's ongeveer de helft van mijn jaar inkomen... moet ik nu compassie hebben met die mensen?
 • Rudi Pieters

  3 maanden geleden
  Ik heb het moeten doen met de helft en met vrouw en drie kinderen natuurlijk waren het andere tijden nu moet je daar zelfs niet meer aan denken heb toch ook een huis
 1. ZOVEEL VERDIEN IK. Verkoopster Eline (25) moest haar spaarcenten aanspreken: “Elke maand 600 euro afbetaald voor schulden van mijn ex”
  PREMIUM

  ZOVEEL VERDIEN IK. Verkoop­ster Eline (25) moest haar spaarcen­ten aanspreken: “Elke maand 600 euro afbetaald voor schulden van mijn ex”

  Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Als verkoopster heeft Eline een inkomen van om en bij de 1.400 euro, voor haar net voldoende om een gerieflijk leven te leiden. “De huur van 800 euro voor mijn appartement weegt zwaar op mijn budget”, zegt ze. “Maar dankzij de extra inkomsten van mijn modellenwerk, zo’n 400 euro per maand, hoef ik mezelf niks te ontzeggen.”
 2. “Singer-songwriter worden in de Verenigde Staten: de droom die ik beleef!”: de avonturen van Evelyn Cools (26) vanaf volgende week in ‘Iedereen Beroemd’
  PREMIUM

  “Sin­ger-songwriter worden in de Verenigde Staten: de droom die ik beleef!”: de avonturen van Evelyn Cools (26) vanaf volgende week in ‘Iedereen Beroemd’

  In New York zoekt ze als singer-songwriter haar weg in het leven. Evelyn Cools doet dat op haar 26ste met veel enthousiasme én opvallend veel maturiteit. Vanaf volgende week is de Sint-Niklase twintiger te volgen in ‘The American Dream’, in het Eén-programma Iedereen Beroemd. Een lang gesprek met een veelbelovende, zelfbewuste landgenote in ‘The Big Apple’: “Echt weten welk leven je wil leiden, is de belangrijkste stap.”
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Maria (86) heeft Britse coronavariant maar is niet ziek
  Play

  Maria (86) heeft Britse coronavari­ant maar is niet ziek

Geld