Stéphanie is net terug van een citytrip Oslo. "Elke maand ben ik weleens weg, al is het maar voor enkele dagen."
Volledig scherm
PREMIUM
Stéphanie is net terug van een citytrip Oslo. "Elke maand ben ik weleens weg, al is het maar voor enkele dagen." © Carline Vandercruyssen

ZOVEEL VERDIEN IK. Stéphanie (27) werkt als ondersteuner in het onderwijs: “3.000 euro per jaar aan reizen en toch veel sparen”

Stéphanie Morcel (27) uit Lint is ondersteuner in het onderwijs en werkt sinds kort ook in bijberoep. “Ik probeer zoveel mogelijk te sparen voor mijn reizen en een eigen stek later.” Dat lukt makkelijk, want zoals zoveel jonge mensen, woont Stéphanie nog bij haar ouders. “Al betaal ik hen natuurlijk voor mijn kost en inwoon: elke maand 350 euro.”

  1. Productieproblemen bij Nike en Adidas in Zuidoost-Azië: fabrieken sluiten om coronaverspreiding in te dammen
    1

    Productie­pro­ble­men bij Nike en Adidas in Zuid­oost-Azië: fabrieken sluiten om coronaver­sprei­ding in te dammen

    Enkele van de grotere schoenen- en kledingmerken zoals Nike en Adidas hebben productieproblemen door het sluiten van fabrieken in Zuidoost-Azië. Een aantal bedrijven dat producten maakt voor de merken zegt dat de autoriteiten fabrieken dichtgooien om verder verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Kenners vrezen mede door de lage vaccinatiegraad in de regio nog meer productieproblemen. Dat kan weer gevolgen hebben voor het aanbod tijdens de aanstaande feestdagen in de Verenigde Staten en Europa.

Geld