Enya Hooyberghs (30) en Ricardo Marte (30) uit Arendonk
Volledig scherm
PREMIUM
Enya Hooyberghs (30) en Ricardo Marte (30) uit Arendonk © Steven Richardson

ZOVEEL VERDIEN IK. Psychotherapeute Enya (30) verdiende tien keer meer tijdens lockdown. “Nu kan ik mijn partner helpen”

Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze keer is het aan psychotherapeute Enya (30) en bioboer-in-opleiding Ricardo Marte (30). Terwijl het inkomen van veel ondernemers tijdens de coronacrisis wegviel, zag Enya het hare maar liefst vertienvoudigen. “Tijdens de lockdown hadden mensen een grote behoefte aan online coaching”, verklaart de psychotherapeute.

 1. Kostprijs jaar studeren licht gestegen: met welke kosten moet je rekening houden? En wat is de prijs?
  PREMIUM

  Kostprijs jaar studeren licht gestegen: met welke kosten moet je rekening houden? En wat is de prijs?

  Zowel voor kot- als voor pendelstudenten wordt studeren dit jaar weer wat duurder. Dat heeft het het Centrum voor Budgetadvies en -onderzoek (CEBUD) berekend. Cursussen, (openbaar) vervoer, een laptop,... Wij zetten in MijnGids op een rijtje met welke studie- en leefkosten je rekening moet houden en geven mee welke rekening je op het einde van het studiejaar mag verwachten.
 2. “Singer-songwriter worden in de Verenigde Staten: de droom die ik beleef!”: de avonturen van Evelyn Cools (26) vanaf volgende week in ‘Iedereen Beroemd’
  PREMIUM

  “Sin­ger-songwriter worden in de Verenigde Staten: de droom die ik beleef!”: de avonturen van Evelyn Cools (26) vanaf volgende week in ‘Iedereen Beroemd’

  In New York zoekt ze als singer-songwriter haar weg in het leven. Evelyn Cools doet dat op haar 26ste met veel enthousiasme én opvallend veel maturiteit. Vanaf volgende week is de Sint-Niklase twintiger te volgen in ‘The American Dream’, in het Eén-programma Iedereen Beroemd. Een lang gesprek met een veelbelovende, zelfbewuste landgenote in ‘The Big Apple’: “Echt weten welk leven je wil leiden, is de belangrijkste stap.”
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok

Geld