Enya Hooyberghs (30) en Ricardo Marte (30) uit Arendonk
Volledig scherm
PREMIUM
Enya Hooyberghs (30) en Ricardo Marte (30) uit Arendonk © Steven Richardson

ZOVEEL VERDIEN IK. Psychotherapeute Enya (30) verdiende tien keer meer tijdens lockdown. “Nu kan ik mijn partner helpen”

Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze keer is het aan psychotherapeute Enya (30) en bioboer-in-opleiding Ricardo Marte (30). Terwijl het inkomen van veel ondernemers tijdens de coronacrisis wegviel, zag Enya het hare maar liefst vertienvoudigen. “Tijdens de lockdown hadden mensen een grote behoefte aan online coaching”, verklaart de psychotherapeute.

 1. “Singer-songwriter worden in de Verenigde Staten: de droom die ik beleef!”: de avonturen van Evelyn Cools (26) vanaf volgende week in ‘Iedereen Beroemd’
  PREMIUM

  “Sin­ger-songwriter worden in de Verenigde Staten: de droom die ik beleef!”: de avonturen van Evelyn Cools (26) vanaf volgende week in ‘Iedereen Beroemd’

  In New York zoekt ze als singer-songwriter haar weg in het leven. Evelyn Cools doet dat op haar 26ste met veel enthousiasme én opvallend veel maturiteit. Vanaf volgende week is de Sint-Niklase twintiger te volgen in ‘The American Dream’, in het Eén-programma Iedereen Beroemd. Een lang gesprek met een veelbelovende, zelfbewuste landgenote in ‘The Big Apple’: “Echt weten welk leven je wil leiden, is de belangrijkste stap.”
 2. Kostprijs jaar studeren licht gestegen: met welke kosten moet je rekening houden? En wat is de prijs?
  PREMIUM

  Kostprijs jaar studeren licht gestegen: met welke kosten moet je rekening houden? En wat is de prijs?

  Zowel voor kot- als voor pendelstudenten wordt studeren dit jaar weer wat duurder. Dat heeft het het Centrum voor Budgetadvies en -onderzoek (CEBUD) berekend. Cursussen, (openbaar) vervoer, een laptop,... Wij zetten in MijnGids op een rijtje met welke studie- en leefkosten je rekening moet houden en geven mee welke rekening je op het einde van het studiejaar mag verwachten.
 1. ZOVEEL VERDIEN IK. Kapster Vicky (37) betaalt als alleenstaande mama alles voor haar zoon: “Deze maand al 640 euro voor schoolmateriaal”
  PREMIUM

  ZOVEEL VERDIEN IK. Kapster Vicky (37) betaalt als alleen­staan­de mama alles voor haar zoon: “Deze maand al 640 euro voor schoolmate­ri­aal”

  Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze keer komt Vicky (37) aan het woord. Omwille van de corona-maatregelen moest ze haar kapsalon negen weken sluiten, maar dat was voor haar geen onoverkomelijk probleem. “Ik ben een grote spaarder, en had gelukkig een buffer om die periode te overbruggen”, zegt ze. “Als alleenstaande mama heb ik wél veel kosten. Al lukt het mij zonder alimentatie.”
 1. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance

 2. Nieuwsgierige walvishaai zwemt naar speedboot
  Play

  Nieuwsgie­ri­ge walvishaai zwemt naar speedboot

Geld