Beeld van gisteren op Wall Street. Vooral de uitlatingen van de topman van vaccinfabrikant Moderna -die liet uitschijnen dat er nieuwe vaccins zullen nodig zijn om de wereldbevolking te beschermen- doen de nervositeit toenemen.
Volledig scherm
Beeld van gisteren op Wall Street. Vooral de uitlatingen van de topman van vaccinfabrikant Moderna -die liet uitschijnen dat er nieuwe vaccins zullen nodig zijn om de wereldbevolking te beschermen- doen de nervositeit toenemen. © AFP

Zorgen over omikronvariant houden beurzen weer in de greep, olieprijzen fors lager

De beurzen in Europa hebben dinsdag opnieuw terrein verloren door zorgen om de nieuwe coronavariant omikron. Na het voorzichtige herstel van een dag eerder kreeg de vrees dat de bestaande vaccins minder goed werken tegen de variant de overhand.

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.