AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

"Zodra er vaccin is, zullen we weer massaal vliegen"

Nu zowat heel Europa opnieuw rood kleurt, dreigen de al rampzalige cijfers voor Brussels Airport nóg dramatischer uit te vallen. De luchthaven verwerkte tot nu toe 14,3 miljoen minder passagiers én 100.000 minder vluchten dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook Brussels Airlines vloog al 70% minder.

32 reacties

 • Daniel Wouters

  2 jaar geleden
  Ik mag dan hopen dat je er niet in mag als je symptomen van ziekte vertoond,heb ooit eens 7uur naast iemand gezeten met meer dan zware verkoudheid,die moest om het half uur zak met papieren zakdoekjes naar het toilet doen omdat dit overvol zat,dit was niet prettig voor haar niet maar ook niet voor mij.
 • johan ruell

  2 jaar geleden
  Hopelijk tegen dan geen vliegvirus in de maak.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  2 jaar geleden
  Gaan we toch weer leuk de lucht verpesten nietwaar.De luchtkwaliteit is drastisch verbeterd met zo'n weinig luchtverkeer ,moet er nog een beter bewijs zijn dat de directe vervuiler niet dat is wat ze steeds aanhalen maar wel vliegtuigen die tonnen direct in atmosfeer pompen.
 • Ronny Toch

  2 jaar geleden
  Al gehoord over het virus afkomstig van nertsen?? Tegen de tijd dat het vaccin er is zal het al voorbij gestreefd zijn
 • Daniel Bamps

  2 jaar geleden
  Karl Renier, ik heb het over toerisme, niet over  lange vluchten om familie te bezoeken. In uw geval is de afstand zodanig groot dat het niet per auto kan gebeuren. Begrijpelijk . 
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.