De VS blokkeren de benoeming van nieuwe rechters al jaren. Dat is niet alleen de fout van VS-president Donald Trump.
Volledig scherm
De VS blokkeren de benoeming van nieuwe rechters al jaren. Dat is niet alleen de fout van VS-president Donald Trump. © afp

“WTO riskeert grootste crisis sinds haar oprichting”: VS blokkeren centrale pijler

De Wereldhandelsorganisatie (WTO) stevent af op een crisis zonder weerga. De VS blokkeren de centrale pijler van de geschillenbeslechting. En een oplossing is niet in zicht.

4 reacties

 • dirk belis

  1 jaar geleden
  De Republikeinen willen dit al zeer lang en hebben nu de perfecte idioot gevonden.Hun doel is dat de rest van de wereld naar de VS hun pijpen gaat dansen omdat hun macht aan het krimpen is maar dat zal als een boemerang in hun gezicht komen.
 • Paul De Mol

  1 jaar geleden
  Tijd dat de rest van de wereld verder gaat zonder de VS. Nieuwe internationale instanties oprichten, nieuwe akkoorden afsluiten, nieuwe defensie-allianties: alles zonder de VS. Want de VS blijven de enige storende factor voor het vredevol samenleven en de ontwikkeling van alle andere volkeren van de wereld.
 • Bart Vrancken

  1 jaar geleden
  De sleutel naar de volgende wereldwijde crisis wordt dan omgedraaid in stand '1' ... Wees alert, alle waarschuwingslampjes branden ...
 • MICHELINE GEVERS

  1 jaar geleden
  En wordt het dan beter? Chaos op de ganse lijn van de handel en economie . Niemand, ook US niet, zal daar baat bij hebben. Amerika zet de economische wereld op zijn kop. Zal het nu beter zijn?? Ieder voor zich? We wachten af.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val

Geld