Eddy Duquenne, de CEO van Kinepolis, mocht vorig jaar de prijs van 'Onderneming van het Jaar' in ontvangst nemen van koning Filip.
Volledig scherm
Eddy Duquenne, de CEO van Kinepolis, mocht vorig jaar de prijs van 'Onderneming van het Jaar' in ontvangst nemen van koning Filip. © Photo News

Wie volgt Kinepolis op als ‘Onderneming van het Jaar? Vier genomineerden voor 2020 zijn bekend

Verpakkings- en isolatiematerialenbedrijf Abriso-Jiffy uit Anzegem, jeneverstokerij Konings uit Zonhoven, industriële stockage-aanbieder Stow uit Spiere-Helkijn en de Gentse sanitair- en verwarmingsonderneming Van Marcke zijn dit jaar genomineerd voor de prijs van ‘Onderneming van het Jaar’. De wedstrijd is een initiatief van EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. De prijs zal op 8 december uitgereikt worden.

  1. Shift naar meer thuiswerk: Vlaamse overheid snoeit in kantoorgebouwen ambtenaren

    Shift naar meer thuiswerk: Vlaamse overheid snoeit in kantoorge­bou­wen ambtenaren

    De Vlaamse overheid wil de komende zes jaar een veertigtal gebouwen afstoten waar vandaag ambtenaren werken. De huur van die ruimte is goed voor 17,8 miljoen euro per jaar. Dat meldt Vlaams parlementslid Tom Ongena (Open Vld) op basis van informatie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). Door de coronacrisis en het daarmee gepaard gaande telewerken gelooft Ongena dat nog een verdere afbouw tot de mogelijkheden hoort.

Geld