De Wibra in Wommel. "Ze zullen een aantal winkels laten doorgaan in een nieuw model, met een stedelijke aanpak want daar zit hun doelgroep", meent retailexpert Jorg Snoeck.
Volledig scherm
PREMIUM
De Wibra in Wommel. "Ze zullen een aantal winkels laten doorgaan in een nieuw model, met een stedelijke aanpak want daar zit hun doelgroep", meent retailexpert Jorg Snoeck. © BELGA

Wibra werd groot dankzij goedkoop, en gaat ten onder aan nòg goedkoper

Wat ruim een halve eeuw geleden in Noord-Nederland begon als een goedkope kleding, draait steeds minder goed dankzij de nòg goedkopere ketens Primark en Action. Het Belgisch personeel houdt 1 op 4 winkels gesloten en eist eindelijk duidelijkheid. “Wibra gebruikt die crisis als voorwendsel om sluitingen te doen”, oordeelt retailexpert Jorg Snoeck.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.