Een gesloten café in Brussel (achieffoto oktober 2020).
Volledig scherm
Een gesloten café in Brussel (achieffoto oktober 2020). © BELGA

Werkloosheid in Vlaanderen daalt verder

Vlaanderen telde in april 178.230 werkzoekenden, ruim 23.500 of zo’n 12 procent minder dan in april vorig jaar toen de coronacrisis volop woedde. Ook ten opzichte van de maand maart was er een verdere daling, met bijna 5.000 werkzoekenden of 2,7 procent. Dat maakte Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V) vandaag bekend.

5 reacties

 • Fernand Beaumonde

  23 uur geleden
  dat Poetin, Erdogan, Maduro, Castro, Saddam, Khadaffi of Mobutu dergelijke leugens de wereld insturen OK maar een Europese Democratie? Er zijn door Covid en Brexit meer dan 40.000 banen gesneuveld, hoe kan dan de werkloosheid gedaald zijn? Aja, cijfers a la Van Delanotte, Kaouakibi of Crevits
 • Pat Debal

  3 dagen geleden
  Crevits we gaan niet praten over de geschorsten dat u hebt gedaan
 • Ben Van Steenwinkel

  3 dagen geleden
  Men kan zich toch de vraag beginnen stellen over de pertinentie van deze statistieken.
 • Gert Veer

  3 dagen geleden
  De hoera-stemming over tewerkstelling en ondernemersvertrouwen is nog nooit zo groot geweest, en dat na de Brexit die ons hard heeft getroffen en een jaar met gesloten bedrijven wegens covid-19. De bankinitiatieven om mensen te verleiden tot beleggen zijn niet meer te tellen. Ondertussen blijven de overheidsontvangsten wel ondermaats. Wie maakt wie wat wijs?
 • Gert Veer

  3 dagen geleden
  De hoera-stemming over tewerkstelling en ondernemersvertrouwen is nog nooit zo groot geweest, en dat na de Brexit die ons hard heeft getroffen en een jaar met gesloten bedrijven wegens covid-19. De bankinitiatieven om mensen te verleiden tot beleggen zijn ondetussen niet meer te tellen. Ondertussen blijven de overheidsontvangsten wel ondermaats. Wie maakt wie wat wijs?
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”

Geld