AFP
Volledig scherm
© AFP

Werkloosheid eurozone daalt naar laagste niveau ooit

De werkloosheid in de eurozone is in februari gedaald tot het laagste niveau ooit gemeten in het landenblok. Volgens het Europese statistiekbureau Eurostat zaten er in de tweede maand van het jaar nóg minder mensen werkloos thuis dan in januari, toen de werkloosheid voor het eerst ooit onder de 7 procent dook.

1 reactie

 • Serge Aernoudt

  12 maanden geleden
  Okee, de economie is dus aangezwengeld en nu kan het IMF de rente op spaarboekjes wat verhogen en zo de inflatie wat in te dijken.
 1. Centrale banken komen met extra leenmogelijkheden voor banken

  Centrale banken komen met extra leenmoge­lijk­he­den voor banken

  De Europese Centrale Bank (ECB), de Federal Reserve en vier andere centrale banken zorgen de komende tijd voor extra leenmogelijkheden voor banken. Daarmee willen ze zorgen dat die banken over voldoende geld beschikken als klanten in economisch onzekere tijden meer geld willen opnemen. De stap, die enkele uren na de overname van het geplaagde Credit Suisse door UBS werd aangekondigd, moet zorgen bij klanten en investeerders wegnemen.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.