Shutterstock / fizkes
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock / fizkes

Werkgevers verdeeld over beloning tot 500 euro: 1 op de 10 geeft personeel zeker coronapremie

Boerde uw werkgever ondanks de coronacrisis de voorbije maanden goed? Dan kan deze u vanaf volgende maand een coronapremie tot 500 euro geven. Nochtans is slechts bij één op de tien Belgische kmo’s al beslist dat die beloning er zeker komt. Wat zijn de andere bedrijven van plan en wat kan je eigenlijk met zo'n premie doen?

25 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 weken geleden
  Wat blijft er netto over voor iemand die werknemer is en goed zijn brood verdient ? Men zou veel beter de belasting eens totaal omvormen zodat uiteindelijk iedereen eens gelijk zou zijn voor de wet. Nu zijn er veel te veel die de belastingen kunnen ontwijken of massa's aftrekposten hebben. Breek al de koterij af en bouw een heel nieuw huis dat steunt op rechtvaardigheid en gelijkheid voor iedereen. De belasting diensten zouden veel minder werk hebben en er zou veel meer geld komen. Dromen !
 • Dirk De Weert

  3 weken geleden
  Ik wil niets want moet het toch terug geven aan de staat. Dit heb ik gemerkt bij het ontvangen van mijn belastingbrief. Een serieuze rekening te betalen.
 • Bart Buys

  3 weken geleden
  Bij de politie alleen extra belastingen voor de overuren die moeten worden gepresteerd!
 • Peter Hens

  3 weken geleden
  Blijven werken tijdens de epidemie, met alle risico's erbij! We kregen hiervoor een premie van 202€ per persoon.Als de regelmatig 1 of 2 dagen moesten doppen vielen we terug op 70% van ons loon.Loonverlies dus! Nu we onze belastingbrief hebben ontvangen betalen we netjes alles terug wat we gekregen hebben..een werkmens telt voor noppes.
 • Nils De Vriendt

  3 weken geleden
  Een premie? Zeker welkom! Veel mensen van thuis uit hebben het gemakkelijker gehad dan naar hun werk te gaan. Diegene die steeds naar het werk moesten en risico lopen zo vergoeden zou eerlijk zijn. Helaas staan grote bedrijven niet voor flexibelheid in verloning!

Geld