De nieuwe Torfs-winkel in de Veldstraat in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Torfs-winkel in de Veldstraat in Gent. © Torfs

Waarom Schoenen Torfs naar de bekendste winkelstraten trekt, terwijl leegstand in stadscentra piekt

Schoenen Torfs trekt de stadscentra in. Terwijl de leegstand in onze winkelstraten piekt, opent het Vlaamse familiebedrijf een nieuwe winkel in de Gentse Veldstraat. Ook in Leuven en Antwerpen heeft de schoenenketen gelijkaardige plannen. Krijgen we na de stadsvlucht een terugkeer naar onze stedelijke winkelstraten?

22 reacties

 • Greet Vanlaer

  1 week geleden
  Fijn Dirk Sprangers, dat je met de fiets door de stad rijdt en dat dit je geen cent kost. Ik zie je al helemaal fiets, kerngezond, en vol energie. Leuk dat je dit kunt. Werkelijk ik ben echt blij voor jou. Betoon in de plaats dan maar wat respijt voor mensen die dat niet kunnen, omwille van gezondheidsproblemen, of omdat ze gewoon niet meer in de mogelijkheid verkeren om dit nog te doen omwille van hun gevorderde leeftijd.
 • Karima Bouyaghroumni

  1 week geleden
  denk dat grote winkelketen eens moeten denken aan de oudere bevolking de 70 plussers die worden in alles uitgesloten alles wordt gedigitaliseerdt en openbaar vervoer wordt ingekort en geraken ze niet aan de randt van de stad die generatie telt gewoon niet meer mee schandalig ik zelf koop nooit kleren en schoenen of electronica online ga liever schoppen in de gezellige winkelstraten en doe veel te voet,fiets of openbaar vervoer grote ketens zijn een boosdoener voor lokale kleine winkels
 • Linda Wellekens

  1 week geleden
  Ik denk dat de beste plaats voor een winkel er nog altijd een is aan de rand van een stad waar je gemakkelijk met de auto kan geraken en parkeren en waar wat groen is om de hardheid op te fleuren..
 • Angelo ledda

  1 week geleden
  alleen nog klant bij zalando...
 • karina de smet

  1 week geleden
  Voor mij mag hij ook naar de Stationstraat in stad …komen net als media markt en sketchers, wedden dat het terug druk word in deze straat. En club ook nog een leuke winkel en zo zijn er nog een paar.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.

Geld