Marketingspecialist Steven Van Belleghem.
Volledig scherm
PREMIUM
Marketingspecialist Steven Van Belleghem. © Wouter Van Vooren

“Vroeger moest een merk zich niet mengen in maatschappelijke discussies. Vandaag blijkt het tegendeel”

Een bedrijf dat 2020 wil overleven, is niet alleen digitaal beslagen, maar toont ook zijn maatschappelijk engagement. Marketingspecialist Steven Van Belleghem ziet hoe bedrijven steeds meer een partner willen zijn in ons leven. “Merkactivisme zoals dat van Nike is de toekomst”, zegt hij in ‘De Morgen’.

1 reactie

 • bob jansens

  5 maanden geleden
  waar zit het maatschappelijk engagement van een ondernemer die gigantische bedragen investeert om op zijn winkels zonnepanelen te plaatsen, gewoon omdat dit voor hem gigantisch veel opbrengt aan belastingaftrekken en groene stroomcertificaten?
 1. Taxshift slaat gat van ruim half miljard in Vlaamse begroting

  Taxshift slaat gat van ruim half miljard in Vlaamse begroting

  De taxshift van de regering-Michel was een aderlating voor Vlaanderen. In 2019 stegen de misgelopen inkomsten voor Vlaanderen tot 591 miljoen euro. De Vlaamse regering heeft de hefbomen om de put te dempen, maar maakte daar geen gebruik van. Dat schrijft De Tijd vandaag, op basis van een studie van het Vlaamse departement Financiën en Begroting die de dynamische budgettaire gevolgen van de zesde staatshervorming in kaart brengt.
 2. Ziekteverzuim licht gestegen in privésector, daling bij federale ambtenaren

  Ziektever­zuim licht gestegen in privésec­tor, daling bij federale ambtenaren

  Het ziekteverzuim in de privésector is vorig jaar in België licht gestegen. Dat komt door een piek van het middellange verzuim in maart en april, tijdens de eerste lockdown door de coronapandemie, zo blijkt uit een overzicht van hr-dienstverlener SD Worx op basis van de loongegevens van 70.000 werkgevers en bijna 1 miljoen werknemers. Uit voorlopige cijfers van de federale overheidsdienst Volksgezondheid blijkt dat het ziekteverzuim bij de federale ambtenaren dan weer is afgenomen.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

Geld