Lidl verkoopt alle golfspullen die de dame en heer op deze foto dragen, net als de trolley en de balletjes.
Volledig scherm
Lidl verkoopt alle golfspullen die de dame en heer op deze foto dragen, net als de trolley en de balletjes. © Lidl

Voor een dure sport - golf - ga je voortaan naar de Lidl

Lidl stunt opnieuw, met golfkleding en -accessoires op haar webshop. Vooral de ‘laserafstandsmeter’ zou weleens in trek kunnen zijn. Sinds de coronacrisis ziet de Federatie voor Golf in Vlaanderen haar ledenaantal dubbel zo sterk groeien, en die populariteit is Lidl dus niet ontgaan.

 1. Vanaf welk bedrag kun je beleggen? En hoe spreid ik mijn risico’s? Beursexpert Geert Noels beantwoordt lezersvragen

  Vanaf welk bedrag kun je beleggen? En hoe spreid ik mijn risico’s? Beursex­pert Geert Noels beant­woordt lezersvra­gen

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om een deel van hun spaargeld te investeren in beleggingen. Maar soms is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien, met alle mogelijkheden, verschillende platforms en beleggingsproducten. Of je nu je eerste stappen wil zetten op de beleggersmarkt of al meer ervaring hebt maar meer wil weten over bepaalde aspecten van beleggingen: Geert Noels, geldexpert bij Econopolis, beantwoordt graag je vragen. Wij selecteren de meest gestelde, origineelste en interessantste lezersvragen en leggen die aan hem voor.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld