Volledig scherm
© BELGA

Vervoersmaatschappijen plannen ruim 2.800 aanwervingen dit jaar

De openbare vervoersmaatschappijen in Vlaanderen en Brussel - NMBS, De Lijn en MIVB - verwachten dit jaar meer dan 2.800 nieuwe medewerkers aan te werven.

4 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 week geleden
  en dit voor bv in de nacht om vloer bekleding te leggen in treinen voor 14.75 bruto en maximum 15euro in de nacht , daar gaan er veel komen naar kraaien , trek alle onkosten af en u kan zowel thuis blijven. en dan nog niet te spreken over elke maand inhoudingen en na dien elk jaar nog een ferme belastings brief in uw brieven bus. zelfs de beginners die de sporen leggen hebben met moeite 16euro bruto om elke dag hardlabeur te werken. er gaan er veel op afkomen , veel te weinig betaald.
 • luc Cuypers

  1 week geleden
  Nu begrijp ik waarom de rijscholen weer open gaan , De Lijn heeft chauffeurs nodig ! Gauw een rijbewijs D halen en dan met een mastodont flex bus de baan op . Goed bezig ? trouwens , de transportsector heeft ook veel nieuwe vrachtwagen chauffeurs nodig , die daar wel een stuk beter worden betaald .
 • Alexa Grieken

  1 week geleden
  Gaan ze dan ook meer treinen in zetten?
 • ingrid grieten

  1 week geleden
  Zou men er niet beter aan doen om eerst eens in de directie en hoger management te snoeien en enkel de noodzakelijke stoelen vullen met bekwame mensen.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'

Geld