Vincent Van Peteghem.
Volledig scherm
Vincent Van Peteghem. © Photo News

Van Peteghem geeft uitstel voor btw-aangiften

Btw-plichtigen krijgen extra tijd voor hun btw-aangifte voor het eerste kwartaal van dit jaar. Dat meldt minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). Aanleiding is de coronacrisis. Die zorgt samen met de bijhorende steunmaatregelen en de personeelsuitval nog steeds voor een grote werklast bij de boekhoudkantoren. Het uitstel moet boetes en intresten vermijden, aldus Van Peteghem.

3 reacties

 • freddy vandersmissen

  1 maand geleden
  Wat is uitstel ? Betalen doe je toch .
 • Timothy Renders

  1 maand geleden
  Zolang de betaling nog steeds op 20/04 moet gebeuren hebben we hier niks aan ...
 • Cris Verwilligen

  1 maand geleden
  En wat verandert er eigenlijk? niets. De ICO, intrastat moeten toch buiten op 20/4, de betalingen ook. Dus alles moet er gewoon in zitten, het enige wat kan is sorteren op dossier en hopen dat er niets buitengewoons gebeurd is waardoor die toch zou moeten betalen. Of enkel nu de verkopen. En nu is toch al 80% - 90% verwerkt. Dus, eigenlijk maatregel voor niets.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar

Geld