Minister van Financiën Johan Van Overtveldt.
Volledig scherm
Minister van Financiën Johan Van Overtveldt. © Photo News

Van Overtveldt wil staatsschuld onder de 100 procent

Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) wil de schuldgraad nog in deze regeerperiode onder 100 procent van het bruto binnenlands product brengen. Dat staat in zijn beleidsnota. Dat meldt De Tijd vandaag.

70 reacties

 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Hij kan beginnen met in te schrijven in een lagere school. Om te leren tellen.
 • Roger Deprez

  4 jaar geleden
  De gedachte is goed maar in een land als België zo goed als onmogelijk, Wallonië onder de PS zal nooit zijn economie aan de gang kunnen of willen krijgen, het overheidsbeslag is boven de 60% en dat is rampzalig en Vlaanderen heeft daar geen zeggenschap over. Wat nog erger is dat er altijd compromissen moeten gemaakt worden om dit land overeind te houden en dat kost weer eens een massa geld,dat zijn nog maar twee punten van de vele waarom het niet zal gaan.
 • Georgette Vanoverbeke

  4 jaar geleden
  1 regering in plaats van zes !!migratie stopzetten alle vreemde profiteurs waar geen oorlog is terug sturen naar land van herkomst, geld dat ze hier krijgen moet hier op gesoupeerd worden in plaats van op te sturen naar hun land, en zo word alles opgelost.
 • MICHEL MESKENS

  4 jaar geleden
  Geef al die ministerkes een loon van een simpele werkmannen ong 1500 euro. En geef minder uit aan nutteloze dingen dat naar het buitenland gaan daar van krijgen we tog niets terug . Dat zal al heel veel helpen denk je niet mijnheer Van Overtveldt.
 • Nele De Spiegeleer

  4 jaar geleden
  @ jokke; waar haalt u die cijfers? Bron? Volgens wat ik zie deed di rupo het beter dan deze regering nu.

Geld