Flacons van de coronavaccins van Moderna en Pfizer-BioNtech.
Volledig scherm
PREMIUM
Flacons van de coronavaccins van Moderna en Pfizer-BioNtech. © AP

Vaccins leveren producenten vele miljarden meer op dan verwacht

De farmareuzen boeken mooiere omzetten dan ze hadden verwacht. Het Duitse biotechnologiebedrijf BioNTech verwacht 15,9 miljard euro omzet te behalen dit jaar. Dat is ruim een kwart meer dan de 12,4 miljard euro aan opbrengsten waar eerder rekening mee gehouden werd. Naast Pfizer boekt ook Moderna opvallend meer inkomsten dankzij het vaccin.

40 reacties

 • Julien verrydt

  1 maand geleden
  winst gebruiken om een supercomputer te huren om het probleem voor altijd op lossen ??
 • eric van der jeugdt

  2 maanden geleden
  Maar ze verwachten er nog elke hoor,een welkome geldstroom voor vele jaren.
 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Omdat de aandeelhouders en de politici er flink aan meewerken.Binnenkort als hun handeltje niet meer zo goed draait zullen ze wel proberen vaccinatie te verplichten liefst ieder jaar.Of het vaccin werkt of niet doet er niet toe,de euro's rollen binnen.
 • alfred cool

  2 maanden geleden
  Daar is het hem helemaal om te doen . Wat zongen de Strangers zaliger ook al weer op een bekend liedje " voar de poen is't te doen " en zo zal het altijd en steeds blijven ! hoe zegt men dat ook weer :Ho ja "rijk zijn en noeit kontent , en altijd maar meer moeten hebben daar draait het altijd om !
 • Marc Van Leeuwen

  2 maanden geleden
  De "vaccins" zullen ze blijven laten komen. Er zal altijd wel een reden of een variant voor zijn. Wees maar zeker. Of het is een zoveelste businessmodel om miljarden te verdienen en wellicht is het tegelijk of de hoofdreden, om totale controle over de bevolking te krijgen en hun Great Reset door te voeren of erger het Bill Gates plan om de bevolking te decimeren. Wellicht alles in één. In ieder geval: geld, macht, controle en invoering communistisch systeem met alle macht voor de elite.

Geld