Het Amerikaanse pakjesbezorgingsbedrijf UPS wil de grootste dienstverlener in logistiek voor gezondheidszorg worden.
Volledig scherm
Het Amerikaanse pakjesbezorgingsbedrijf UPS wil de grootste dienstverlener in logistiek voor gezondheidszorg worden. © AP

UPS neemt grote speler in logistiek voor gezondheidszorg over

Het Amerikaanse pakjesbedrijf UPS neemt de Italiaanse Bomi Group over, dat maakt het maandag bekend in een persbericht. Bomi Group is de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een specialist in logistiek voor de gezondheidszorg. Door de overname verwerft UPS temperatuurgecontroleerde faciliteiten, zoals voertuigen en distributiecentra in veertien landen, klinkt het.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Europees akkoord over stroombesparingen en afromen van overwinsten
  Play

  Europees akkoord over stroombe­spa­rin­gen en afromen van overwin­sten

  De energieministers van de Europese Unie hebben vrijdag op een vergadering in Brussel een politiek akkoord bereikt over maatregelen om de torenhoge elektriciteitsprijzen aan te pakken. Of er ook een prijsplafond voor gas komt, daarover onderhandelen ze verder. Federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) voerde daar bij aanvang van de vergadering nogmaals pleidooi voor: “We kunnen vandaag als ministers onze verantwoordelijkheid nemen.”
 1. HLN WINKELKAR. De winkelkar in 6 supermarkten vergeleken: “Wie slim boodschappen doet, kan 30 tot 65 procent besparen”
  PREMIUM

  HLN WINKELKAR. De winkelkar in 6 supermark­ten vergeleken: “Wie slim boodschap­pen doet, kan 30 tot 65 procent besparen”

  Het einde van de prijsstijgingen lijkt helaas nog niet in zicht te zijn. Wat niemand verwacht had, gebeurde: de inflatie voor voeding (inclusief alcoholische dranken) komt deze maand uit op 10,40 procent*. Voeding was nog nooit zo duur als vandaag. Dat merken we ook aan onze winkelkar bij zes verschillende supermarkten: overal stijgen de prijzen, al is dat niet overal in dezelfde mate. De supermarkt waar de prijzen het meest stegen, blijkt voor onze winkelkar echter nog altijd de goedkoopste te zijn.