AFP
Volledig scherm
© AFP

United Airlines voorziet niet om deze zomer met Boeing 737 MAX te vliegen

Luchtvaartmaatschappij United Airlines is niet van plan om de Boeing 737 MAX deze zomerperiode in te zetten. Dat heeft United Airlines vandaag gemeld. 

1 reactie

 • stefan crama

  2 jaar geleden
  Wat een ongelooflijk geklungel en vooral een totaal gebrek aan bezorgdheid met het leven van passagiers. Dit toestel deugt van geen kanten.
 1. Onze journalist legt sociale fraude bloot: PostNL zet kinderen, zwartwerkers en ongedocumenteerde personen in om pakjes rond te brengen in ons land
  Play

  Onze journalist legt sociale fraude bloot: PostNL zet kinderen, zwartwer­kers en ongedocu­men­teer­de personen in om pakjes rond te brengen in ons land

  Onze onderzoeksjournalist Joppe Nuyts ging enkele weken undercover aan de slag bij koeriersbedrijf PostNL. Hij stelde vast dat er “op vrij grote schaal sociale fraude plaatsvindt”. Zo zet PostNL kinderen, zwartwerkers en personen die illegaal in het land verblijven in om pakjes rond te brengen in ons land. Onze reporter maakte zijn bevindingen over aan de sociale inspectie. Dat leidde vanochtend tot invallen bij PostNL-depots in ons land.
 2. Boeing maakt miljard per maand verlies door debacle met 737 Max, expert adviseert: “Verander naam van toestel”

  Boeing maakt miljard per maand verlies door debacle met 737 Max, expert adviseert: “Verander naam van toestel”

  Boeing zit nog steeds in de hoek waar de klappen vallen. De vliegtuigbouwer ziet zijn kosten oplopen en maakt een miljard dollar per maand verlies doordat alle toestellen van het type 737 Max al maanden aan de grond staan, na twee dodelijke crashes. Het bedrijf is aan het onderhandelen met banken over een lening van minstens 10 miljard dollar. Ondertussen pleit een expert voor een naamsverandering van het geplaagde toestel: “Doe de naam Max in de ban”.

Geld