AFP
Volledig scherm
© AFP

Twintig steden in de running voor hoofdkwartier van Amazon

Twintig steden zijn nog in de race om het nieuwe hoofdkantoor van Amazon binnen te slepen. Onder de kanshebbers zijn onder meer New York, Los Angeles, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Miami, Philadelphia, Pittsburgh, Washington en het Canadese Toronto. Amazon had 238 aanmeldingen gekregen en daarvan zijn er nu 218 afgevallen.

0 reacties

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Amerikaans bankengroep injecteert 30 miljard dollar in noodlijdende bank First Republic

  Amerikaans banken­groep injecteert 30 miljard dollar in noodlijden­de bank First Republic

  Elf Amerikaanse banken, waaronder Bank of America, Citigroup en JPMorgan, zijn overeengekomen om in totaal 30 miljard dollar aan deposito's te storen aan het noodlijdende First Republic. De injectie geldt als een "teken van hun vertrouwen in het banksysteem van het land", aldus een gezamenlijke verklaring. Na de steunactie eindigden Amerikaanse regionale banken donderdag op Wall Street weer in het groen na enkele dagen van stevige verliezen.