Donald Trump kondigde op Twitter aan de onderhandelingen over een nieuw steunpakket tegen de coronacrisis te beëindigen.
Volledig scherm
Donald Trump kondigde op Twitter aan de onderhandelingen over een nieuw steunpakket tegen de coronacrisis te beëindigen. © Photo News

Trump twittert aandelenbeurzen New York omlaag

EconomieDe aandelenbeurzen zijn dinsdag met aanzienlijke verliezen de handel uitgegaan. Voorzichtige winsten verdwenen snel nadat Donald Trump op Twitter had aangekondigd onderhandelingen over een nieuw steunpakket tegen de coronacrisis te beëindigen. Die bekendmaking kwam slechts enkele uren, nadat de voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve waarschuwde voor de risico's van het uitblijven van extra coronasteun.

1 reactie

 • Luc Deville

  1 jaar geleden
  Trump begint te twijfelen dat hij de verkiezingen gaat winnen en past de methode van de verschroeide aarde achterlaten toe.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. “Beleggers zitten op een zinkend cruiseschip”: beursexpert analyseert de uitspraken van superbelegger 'Dr. Doom’
  PREMIUM

  “Beleggers zitten op een zinkend cruise­schip”: beursex­pert analyseert de uitspraken van superbeleg­ger 'Dr. Doom’

  “De huidige twintigers en dertigers zijn de eersten die het slechter hebben dan hun ouders.” Superinvesteerder Marc – Dr. Doom – Faber heeft zijn bijnaam opnieuw alle eer aangedaan. Eerder deze week waagde de Zwitser zich weer aan onheilspellende uitspraken over de wereldeconomie. Maar wat vindt onze beursexpert Geert Noels van Fabers betoog? Komen er echt moeilijke maanden aan voor beleggers?

Geld