Frédéric Helderweirt: “Ja, er zijn momenten geweest waarop ik dacht: ‘Waar ben ik aan begonnen?’.”
Volledig scherm
PREMIUM
Frédéric Helderweirt: “Ja, er zijn momenten geweest waarop ik dacht: ‘Waar ben ik aan begonnen?’.” © Photo News

Topman Helderweirt probeert e5 Mode recht te houden in coronastorm, “maar de veilige haven hebben we nog niet bereikt”

Timing is alles. In december vorig jaar nam Frédéric Helderweirt (44) met een ambitieus plan de winkels van de 40 jaar oude kledingketen e5 Mode over. Op datzelfde moment legden Chinese dokters een nieuw virus onder de microscoop. e5 Mode ging bijna overkop en kreeg bescherming tegen schuldeisers, maar maakt nu toch een nieuwe start. “Ja, er zijn momenten geweest waarop ik dacht: ‘Waar ben ik aan begonnen?’.”

10 reacties

 • Josje du Puy

  1 jaar geleden
  Mijn favoriete winkel met deftige prijzen en goeie kwaliteit. En modieus. Aliepress en Amazon dat zijn pas brolwinkels. 1 keer iets gedragen en gewassen , het model eruit. Geef mij maar E5 mode.
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  De regering kent anders niks dan de indexaanpassing overspringen(gepensioneerden) de enige aanpassing aan de levens duurde voor deze categorie,wel we zullen het wel rijkelijk compenseren door via e commerce in buitenland goederen te kopen want anders komen zeer velen niet meer rond.Jean Pierre Dekeersmaecker ,volledig juist.
 • terry henninckx

  1 jaar geleden
  Hun mode trekt op niks,. Dat is ni moeilijk dat die falliet gaan.
 • Jos Klos

  1 jaar geleden
  Ik koop al jaren alles maar dan ook alles bij Aliexpress. Heb er me er 10 duizenden euros bij bespaard. AL is het maar om de staat hier een hak t zetten, en de middenstand er automatisch bij een hak zetten is een leuk neveneffect. Geen euro wil ik nog in Belgie uitgeven, ben zelfs bereid om een kleine meerprijs te betalen in het buitenland met de gedachte dat het niet hier uitgegeven wordt Enkel voeding koop ik af en toe nog in eigen land maar wil dat ook vanaf nu in het buitenland gaan doen.
 • Jean Pierre Dekeersmaecker

  1 jaar geleden
  Amazon en AliExpress meer moet dat niet zijn voor de hardwerkende Belg. De tijd van gemakkelijk zakken vullen is voorbij ook voor de middenstand

Geld