.
Volledig scherm
. © ANP/tether

Tijdbom onder bitcoin: deze cryptomunt kan bitcoin met 80 procent doen crashen

BitcoinExperts waarschuwen investeerders voor de cryptomunt Tether, die de bitcoinprijs artificieel hoog zou houden. Mocht deze tikkende tijdbom afgaan, dan zou bitcoin tot wel 80 procent in waarde dalen. En ook andere cryptomunten zouden zware klappen kunnen krijgen.

42 reacties

 • Baldr VanHoek

  4 jaar geleden
  De open boekhouding van theter wordt gevraagd en veel wordt duidelijk...
 • Bart Verbeeck

  4 jaar geleden
  Geweldig. Vervang het woord theter met euro of usd en met fractioneel bankieren en geld bijdrukken en je hebt het recept van de echte fraude.
 • Mathias Keulen

  4 jaar geleden
  Euh, waarom horen we hier niets over het artificieel waardevol van de dollar en het vrolijke bijgeprint hiervan.... Die bubbel is immers letterlijk duizend keer groter.
 • kris deka

  4 jaar geleden
  Ja de bitcoin zakt , zoals elk jaar in januari. Om weer te klimmen
 • David Lievens

  4 jaar geleden
  De bitcoin is al weken aan het zakken, daarover geen nieuws. De gouden tip: blijf van crypto’s af.
 1. Pak minder collectieve ontslagen in 2021 dan tijdens eerste coronajaar
  2

  Pak minder collectie­ve ontslagen in 2021 dan tijdens eerste coronajaar

  Het afgelopen jaar hebben 79 bedrijven in België een procedure tot collectief ontslag aangekondigd. Daarbij kwamen in totaal 5.762 banen in gevaar, zo blijkt uit de jaarcijfers van de federale overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Het aantal aangekondigde collectieve ontslagen lag daarmee een pak lager dan tijdens het eerste coronajaar, toen er in totaal 9.414 banen bedreigd waren. Het aantal ligt in de buurt van de jaren 2018 (6.027 ) en 2019 (5.087).
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.