Michèle Sioen verzilverde haar derde nominatie.
Volledig scherm
Michèle Sioen verzilverde haar derde nominatie. © Photo News

Textiel-CEO Michèle Sioen manager van het jaar

Michèle Sioen, CEO van textielgroep Sioen Industries, is door de lezers van Trends en een jury verkozen tot manager van het jaar.

6 reacties

 • Remi Kastaar

  5 jaar geleden
  De Bourgeoisie van de 21ste eeuw!
 • Isabel da Silva

  5 jaar geleden
  Kan misschien solliciteren bij Proximus . Daar is no zo'n madam die alles kan .
 • Gerd Van nieuwenhove

  5 jaar geleden
  Waarom 2 managers van het jaar inBelgie ? Dus elk dorp zijn king ....
 • Francinne Declerque

  5 jaar geleden
  En toch, dergelijke pseudo topceo figuren moeten niet voorgesteld worden als de nieuwe helden, het zijn net deze subjecten die de overheid bestelen via gigantische belastingontduiking, uitbuiting in al zijn vormen, negatief saldo in bijdrage aan de maatschappij leveren en bovenal geen enkele socio-culturele verrijking betekenen, integendeel.
 • Anthony Steens

  5 jaar geleden
  Was te verwachten... madam Immobel... Wie slim is volgt haar voorbeeld: investeer in aandelen van Immobel, het bedrijf geleidt door haar man...
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.