Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © AP

Tesla verbrandt 6.500 dollar per minuut: haalt het bedrijf het einde van het jaar?

Tesla verdient op dit moment minder dan het uitgeeft en dat is een understatement. Volgens Bloomberg boert het Amerikaanse bedrijf van Elon Musk zó extreem achteruit dat het einde in zicht is.

77 reacties

 • Yvan Lissens

  3 jaar geleden
  Waterstof de toekomst? Waterstof kan je op 2 manieren opslaan: ofwel in vloeibare vorm rond -252°C, ofwel in gecomprimeerde gasvorm met een druk tussen 200 en 700 bar. Ofwel heb je dus een superkoelkast nodig, ofwel rij je met een bom tot 700 bar druk. Dan is er nog niet gesproken over het feit dat waterstof opwekken méér energie kost dan dat je er ooit kan uithalen.
 • ronald de deurwaerder

  3 jaar geleden
  Elektrische auto’s is biet de toekomst: hoe gaan we de electriciteit leveren ? Nu wordt al gevraagd je ijskast uit te trekken op piekmomenten en wat meta al die chemische brol Vn de batterijen :visionair ?
 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Zoals het hier al een paar mensen schreven : Tesla is de automotive versie van Lernout&Hauspie. Niet dat er iemand medelijden moet hebben met de aandeelhouders, wie zich in de zak laat zetten heeft enkel zichzelf iets te verwijten.
 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Bloomberg is globalistische linkse propaganda, Amerikaanse auto's die BMW's kloppen is hun grootst nachtmerrie, dit is weer staaltje Fake News.
 • chris delanghe

  3 jaar geleden
  niet electrisch maar waterstof is de toekomst...
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

Geld